39 thoughts on “Ziyaretçi Defteri”

  1. esma said:

    Sitenizi çok beğendim. Takipçisiyim artık.
    Diğer başlıklarınızın da içini doldurmanızı sabırsızlıkla bekliyorum. :)

  2. sefa bozkurt said:

    Tebrik ederim çok güzel ve farklı bir site… Elinize sağlık!!!

    • Blogumuzu ziyaret ettiğiniz ve beğendiğiniz üstüne bir de bu güzel yorumunuzu bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. :)

  3. Akıllı Tahta gerçekten çok güzel olmuş iki defa okudum. Aynı zamanda çok akıcı bir dille yazılmış. Anlaşılan yazmayı seviyorsunuz. Güzel olan her şeyin hakkını vermek gerekir… Teşekkürler.

    • Evet yazmayı seviyorum ama böyle güzel yorumlar alınca daha çok seviyorum. :)
      Yorumunuzu içinizden geçirmekle kalmayıp, bizimle paylaşmak suretiyle bendenizi mutlu ettiğiniz için teşekkür ederim.

  4. Siteyi de beğendim. Elinize sağlık. Sadece yazı için olduğunu farkettim site için yeniden ekleme gereği duydum. Selamlar

  5. ebru said:

    Merhaba

    Sizden bir yardım istiyorum, kullanmış olduğunuz ebru sanatı üzerine semazen resmini daha büyük boyutta nasıl temin edebilirim?
    Aramalarıma rağmen malesef bulamadım belki yardımcı olabilirsiniz. Teşekkürler

    • Merhaba,
      Maalesef resmin orijinal boyutu elimizde olmadığı için size yardımcı olamayacağız. Umarım aradığınızı en kısa zamanda bulursunuz.
      İyi günler. :)

  6. Başarılı ve faydalı bir çalışma olmuş. Tebrikler.

  7. Hasan Basri Güldaş said:

    Merhabalar blog çok hoşuma gitti. Özellikle de Osmanlıca bölümünü beğendim güzel bir çalışma olmuş. Daha da genişletirseniz sevinirim. Elinize ve emeğinize sağlık

  8. Ben de blogunuzu faydalı buldum. Size metin gönderebilir miyim ben de Osmanlıca ve çevirisi olan?..

  9. nusret sütcü said:

    Sitenizi beğeniyoruz, Osmanlıca hikayelerin fazlası ile devamını bekliyoruz. Emeği geçenlere selaam.

  10. Abdullah Talha TÜRKMEN said:

    İlk kez bugün nasib oldu yazılarınızı okumak oldukça keyif aldığımı ve bilmediklerimi öğrenmeme vesile oldunuz Allah razı olsun selam ve dua ile.

  11. Özgürses said:

    Merhabalar gerçekten çok büyük emeğinize saygıyla ve sevgiyle teşekkür ediyorum

  12. Büşra said:

    Rik’a okumamı düzelticem diye kaç gündür bir sürü siteye baktım.. Ama bu site en güzeli.. Gerçekten çok teşekkür ediyorum.. ALLAH razı olsun.. ALLAH yardımcımız olsun… dua ile :)

    • Allah cümlemizden razı olsun. Faydalı olabildiysek ne mutlu. Çalışmalarınızda başarılar dileriz. Dua ile, bilmukabele. :)

      • Büşra said:

        Bugün sınav olduk.. Hep rik’a sormuş.. Genel olarak okudum çok şükür…Tekrar teşekkür ederim… ALLAH razı olsun… Dua ile…

        • Sınavınızın güzel geçmesine sevindik. :) Gayret bizden tevfik Allah’tan. Allah zihin açıklığı versin. Dua ile…

  13. serkan said:

    Osmanlıca pdf’lerden Osmanlıcalar kopya edilmiyor bu çok kötü yazmak zorunda kalıyoruz. Bir çaresine bakarsanız iyi olur.

    • Osmanlıca metinleri tarayıp bilgisayara aktarıyoruz. Günümüz Türkçesi olan kısmı ise Word’de yazıyoruz ardından birleştirip pdf formatında sizinle paylaşıyoruz. Bu nedenle Osmanlı Türkçesi olan kısım maalesef dediğiniz gibi kopyalanamıyor.

      Bu metinleri Word’de yazacak zamanımız ve de sabrımız yok. Üzgünüz. Elimizden bu kadarı geliyor.
      Çalışmalarınızda kolaylıklar dileriz.

  14. esra altın said:

    Sitenizde ya sonra hikayenizi okudum cok beğendim diğer hikayelerin de bu kadar güzel olacağını ümit ediyorum size çok teşekkür ediyorum takip edeceğim.

    • İlginiz ve beğeniniz için teşekkür ederiz. Sanırım Osmanlıca hikayelerden bahsediyorsunuz. Hikayeleri biz kaleme almadık, sadece günümüz Türkçesine çevirisini yaptık. Elimize geçtikçe paylaşım yapıyoruz. Eski paylaşımlarımızda da başka hikayeler mevcut.
      İyi günler :) Aramıza hoşgeldiniz

  15. Selamun aleyküm. Bu filmi izleyip yorumlarsanız seviniriz:
    http://www.yenikaynak.com/s/yenikaynak/izle/193/iran/hd-elma-ve-selma-salma-and-the-apple-sb-u-selma-2011/
    Teşekkürler.

  16. “Son Bekâr” adlı komedi filmine de bakıp yorumlayabilirseniz sevinirim. Ayrıca bir sorum var, yardımcı olabilir misiniz? Sizinki gibi bir ekip blogu nasıl oluşturabilirim wordpressde ama islami kitap klübü olarak. Yani bulmayı umduğum birkaç arkadaşla haftada veya 10 günde bir kitap okuyup, yorumlamayı, ya da alıntılar sunmayı düşünüyorum. Ama bir blogda birden fazla kullanıcı nasıl gönderebilir bilmiyorum. Teşekkür ederim.

    • Blogunuzun sol tarafındaki menüden “Kullanıcılar” bölümüne fare imlecini getirince alt menüler gözükür. Oradan ” Yeni Davet”e tıklayın.
      “Usernames or Email Addresses” karşısındaki kutucuğa davet etmek istediğiniz kişinin wordpress kullanıcı adını ya da wordpress için kullandığı mail adresini yazın.
      “Rol” seçeneğinden size uygun olanı seçin. (Yazar’ı seçmenizi tavsiye ederim.)
      “Send invitation” tıkladığınız da o kişiye mail gönderilecek. Yazar olmasını istediğiniz kişi maili onayladığında artık blogunuzun yazarlarından biri olur.

      Yazarlarınızın listesinin blogunuzda gözükmesini istiyorsanız:
      “Görünüm” menüsündeki “Bileşenler”e tıklayın. Bir sürü kutucuk var. Siz “Yazarlar” ı ekleye tıklayın. Açılan sayfadan istediğiniz ayarları yapıp onaylayın.
      Yalnız yazarlarınızın listede adlarının çıkması için en azından yayınlanmış bir yazıları olması gerekiyor.

      Umarım yardımcı olabilmişimdir. Kolay gelsin.

  17. Merhabalar, blogunuzu, özellikle film bölümündeki İran sineması yorumlarınızı çok beğendim. İzleyip yorumlamak isterseniz, “Resim Havuzu”, “Davul dengi Dengine” “Yeryüzündeki Son Bekâr” gibi İran filmlerini de öneririm. Teşekkürler. Hayırlı Ramazanlar.

    • Merhaba,
      Beğeniniz ve güzel yorumunuz için teşekkür ederiz. Ayrıyeten film önerileriniz için de teşekkürler. Size de hayırlı Ramazanlar.

  18. seda said:

    Merhaba sitenizi sizin gibi merak saldığım bitki yetiştirme çimlendirme konusunda keşfettim. meyve kasalarına doldurduğum topraklarla giriştim bu işe ilk denememde çok fazla tohum attıgım için bitkiler çimlenmesine rağmen gelişemedi. sizin gibi viyollerde çimlendirip deneyecegım artık.elimde bir sürü tohum var internet sitelerinden temin ettim :) sizin frenk üzümünde gözüm kaldı ama :) acaba tohum varsa elınızde bana gönderebilme imkanınız var mı?

Yorum bırakın